Betaling

Billigmedicin.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Billigmedicin.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Billigmedicin.dk sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Skulle der være bestilt varer som ikke er på lager i en ordre, vil hele ordren først blive afsendt når alt kan sendes samlet.

Billigmedicin.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Billigmedicin naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Billigmedicin.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Kontakt Billigmedicin.dk for aftale om returlabels i forbindelse med reklamation.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Billigmedicin.dk

Forbindelsesvejen 115

9400 Nørresundby

Kundeservice@billigmedicin.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, vil vi normalt tilbageføre pengene til det kort der er brugt til ordren.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Bemærk at fortrydelsesretten IKKE gælder for håndkøbsmedicin, samt fødevarer.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@billigmedicin.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk

 

Køb af håndkøbslægemidler:

Bemærk at du bekræfter at være over 15 år hvis du har købt håndkøbslægemidler på Billigmedicin.dk 
Bemærk at du bekræfter at være over 18 år, hvis du har købt svage smertestillende midler på billigmedicin.dk (F.eks. Panodil, Ipren, Pamol, Kodimagnyl mfl) 
Vi forbeholder os retten til at afvise ordren, hvis der på under 24 timer er købt mere en 1 pakke af lægemidler der er markeret med HX (f.eks. præperater der indeholder paracetamol eller ibuprofen)

Link til kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen http://www.findsmiley.dk/22644